Новости
11 мая 2011 г.
У 2011 році Facebook стане лідером за кількістю рекламних показів
Опублікована вчора доповідь Enders Analysis прогнозує, що вже в цьому році величезна база користувачів Facebook зробить соцмережу лідером за кількістю рекламних показів, залишивши позаду ветеранів цього бізнесу Google і Yahoo, повідомляє Financial Times.

На думку лондонської дослідницької компанії Enders Analysis, в 2011 р. Facebook може збільшити свої рекламні доходи з $ 1,8 млрд. до $ 3,5 млрд., що становитиме 95% зростання. У той же час компанія очікує, що рекламні доходи Google з урахуванням YouTube і DoubleClick зростуть з $ 2 млрд. у 2010 р. до $ 2,6 млрд. Слід зазначити, що прогноз Enders Analysis включає доходи від демонстрації текстової, графічної і відеореклами, але не враховує пошукову рекламу, що приносить Google значну частину рекламних надходжень.

Зростання рекламних доходів соціальної мережі пояснюється тим, що вона дозволяє підібрати індивідуальні рекламні повідомлення для кожного з 500 млн. користувачів. «Facebook змінює підхід до демонстрації оголошень, що залучає на ринок нових рекламодавців, повторюючи, власне, ідею, запропоновану Google в 2002 р. для пошукового сервісу», - пояснює інтернет-аналітик Enders Іен Мод (Ian Maude).


Источник: publicity.kiev.ua


Добавить комментарий
Для того, чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться.

Теги:
Отзывы
« Очень позитивно. Докладчики- молодцы, огромная благодарность. Идея - супер. А сама встреча очень удачная, полностью 100%. Спасибо за такую возм...
Все отзывы