Новости
7 апреля 2011 г.
Під Києвом планують відкрити Outlet Center
Польська Fashion House Group планує в березні 2012 року відкрити під Києвом аутлет-центр, повідомляється на веб-сайті компанії.

Згідно з повідомленням, в аутлет-центрі буде 150 магазинів, фуд-корт і стоянка на 800 машиномісць Загальна площа центру складе 20 тис. кв. м. Інших деталей компанія не розкриває, повідомляє "Корреспондент".

Fashion House Group заснована в 2004 році, займається девелопментом аутлет-центрів у Центральній та Східній Європі. Так, на сьогоднішній день працюють три аутлет-центри в Польщі і один у Румунії. Крім того, на стадії девелопменту перебувають проекти в Москві, Санкт-Петербурзі та Бухаресті, а також проект у Белграді, який реалізується за франшизою.

Довідка:
Outlet Center (укр. аутлет-центр ) - формат торгового центру, що спеціалізується на продажу брендів одягу зі значними знижками.

Будівлі, у яких розміщуються Outlet Center, мінімізують витрати на обслуговування приміщення, що сприятливо позначається на цінах товарів. Outlet Center отримали широке поширення в США і Західній Європі, користуються великою популярністю у покупців.


Источник: publicity.kiev.ua

 
Добавить комментарий
Для того, чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться.

Теги:
Отзывы
Писать отзыв о школе "Be First" - это как подписывать открытку на День рождения лучшему другу. Перечислять достоинства можно до утра, но у меня н...
Все отзывы