Новости
20 июня 2011 г.
Посольство України в США: PR-акції Тимошенко негативно впливають на імідж України
Посольство закликає аудиторську компанію BDO передати результати її роботи до Генеральної прокуратури України, а не використовувати їх для проведення PR-акцій, що завдають шкоди конструктивному розвитку українсько-американських взаємин і негативно впливають на імідж України.

Про це йдеться у повідомленні для ЗМІ української дипломатичної місії в США, переданому УКРІНФОРМу.

Таким чином Посольство України у США відреагувало на проведення у Вашингтоні компаніями Covington & Burling та BDO прес-конференції під назвою "Політично вмотивовані кримінальні справи проти колишнього Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко".

"Посольство занепокоєне тим фактом, що проведення подібних прес-конференцій, по-суті, може означати спробу впливу на судовий розгляд справи Ю.В.Тимошенко. Такі намагання є неприйнятними для будь-якої демократичної країни, законодавство якої ґрунтується, зокрема, на принципі верховенства права", - зазначають у місії.

Водночас Посольство запевняє, що Україна завжди була і залишається відкритою до обговорення усіх питань, що виникають у зв'язку з тими чи іншими подіями, які відбуваються у нашій державі. "Ми цінуємо кожен конструктивний внесок у справу встановлення істини та боротьби з корупцією", - зазначили у дипломатичній місії України у США.


Источник: www.publicity.kiev.ua


Добавить комментарий
Для того, чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться.

Теги:
Отзывы
Очень довольна обучением,только один минус - мало:)Информация подается информативно, компактно и применимо.Преподаватели - молодые, успешные , д...
Все отзывы