Новости
13 мая 2011 г.
Facebook перетворив фото користувачів в рекламний майданчик
У фотоальбомах Facebook з'явилася нова функція, яка дозволяє відзначати на знімках продукцію певних фірм та брендів, а також знаменитостей або засоби масової інформації.

Про це повідомляється в офіційному блозі соціальної мережі Inside Facebook.

Таким чином власники аккаунтів у Facebook зможуть демонструвати симпатію до певних продуктів, рекомендуючи їх своїм друзям. Якщо у користувача багато передплатників у соціальній мережі, то за допомогою цієї функції він зможе привернути увагу до офіційної сторінки торгової марки і підвищити її відвідуваність.

Нові теги проставлятимуться таким же способом, як і старі - після того, як користувач відзначить продукт або людину на фото, під знімком з'явиться посилання на відповідну сторінку.

Раніше таким чином можна було відзначати на фото тільки друзів. Фотографії з подібними позначками можна приховати від інших користувачів, змінивши налаштування приватності.

Дія не відобразиться в новинах, які розміщуються на стіні користувача і в стрічках його друзів. Відмітки зможуть проставляти тільки самі користувачі. Це позбавить компанії можливості зловживати новою функцією в цілях самореклами.


Источник: publicity.kiev.ua


Добавить комментарий
Для того, чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться.

Теги:
Отзывы
Я искренне благодарен всей команде BeFirst за возможность познакомиться с лучшими специалистами по PR в Украине, послушать их лекции, перенять их...
Все отзывы