Новости
9 июля 2011 г.
Контракт Ferrari з Marlboro спровокував противників куріння
Прихильники здорового способу життя незадоволені продовженням контракту концерну з Philip Morris.


Медики, борці за здоровий спосіб життя і противники куріння негативно прореагували на продовження контракту між Ferrari і Marlboro в рамках Формули 1 до 2015 року, повідомляє газета Guardian. За даними видання, Philip Morris заплатить команді більше 100 мільйонів доларів.

Організація Action on Smoking and Health (Ash) і Королівський коледж лікарів написали лист президенту ФІА Жану Тодта, попросивши розслідувати цю угоду. За словами виконавчого директора Ash, Дебори Арнотт, угода Ferrari c Marlboro дає значну перевагу над командами, які відмовилися від спонсорських контрактів з тютюновою галуззю.

Європейський союз заборонив тютюнову рекламу в рамках спортивних змагань в 2007 році. Проте, за словами президента компанії Philip Morris Енна Едвардса, контракт з Ferrari не суперечить прийнятим законам і нормам. "Згадка про бренд присутній лише в назві команди. На машинах, комбінезонах пілотів і трасах Formula 1 логотипів Marlboro немає", - розповів він. 

 

Источник: www.sostav.ru
Добавить комментарий
Для того, чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться.
Отзывы
Be First – це перш за все люди. Яскраві, сповнені нових ідей і готові ділитися натхненням. Команда школи примудряється зробити так, аби кожне н...
Все отзывы