Новости
14 апреля 2011 г.
В Україні здоровий спосіб життя стає трендом
Ринок мінеральної води в Україні у 2010 році зріс на 13% і становить близько 194 млн. дол. Така динаміка свідчить про розвиток тренду здорового способу життя.

За однозначними оцінками експертів, світовий ринок органічних продуктів останніми роками стабільно зростає. Найбільшою популярністю органік-їжа користується в Японії, США, Європі (особливо Італії та Німеччині, які не лише покривають свої внутрішні потреби у смачній та здоровій їжі, але й забезпечують левову частку світового експорту bio-товарів). Органічні продукти органічно вписалися в світовий тренд, що стає все більш популярним, — здоровий спосіб життя і здорове харчування, пише видання The Epoch Times Украина.

Виробники мінеральної води, слідуючи світовим трендам, які нарешті дійшли і до України, доповнюють свій асортимент слабогазованою водою.

“Як результат, ми впровадили два нових саббренди”, - повідомив заступник директора з маркетингу, начальник відділу маркетингу ринку напоїв корпорації «Оболонь» Павло Шевчук.

Источник: publicity.kiev.ua


Добавить комментарий
Для того, чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться.

Теги:
Отзывы
Я щиро вдячний BeFirst за можливість познайомитися з кращими фахівцями України, слухаючи їхні лекції ти повністю розумієш наскільки це цікавий св...
Все отзывы