Блог
23 июня 2011 г.
Як доторкнутися до веселки?
«Мы не знали друг-друга до этого лета» - цією лаконічною фразою можна дуже точно змалювати мої стосунки з сучасним мистецтвом.

Соромно сказати, але до вчорашнього дня я ніколи не була в PinchukArtCentre. Один раз навіть намагалася потрапити туди, але була величезна черга, і я вирішила, що воно того не варте.



 

А виявляється сучасне мистецтво може вражати і захоплювати! Як це підступно зробив зі мною Олафур Еліассон з виставкою "Твоє емоційне майбутнє".

Сказати що я вражена – нічого не сказати. Де ще в Києві можна з головою зануритись у різнокольоровий туман? Густий і тягучий, в якому можна забути де ти і хто ти.

А як щодо побачення з сім’ю смертними гріхами? Легко, бо там вони тінню ходять за тобою. Вони – частина тебе. 


 


 
 

Чули коли-небудь про те, що якщо пройти під веселкою і загадати бажання, воно неодмінно збудеться? В природі це неможливо, а в PinchukArtCentre – будь-ласка! Саме так, вам дарують можливість ні тільки пройти під веселкою, а і доторкнутись до неї.

Дива чекають вас у кожній кімнаті. Дзвінка, кришталева, справді жива Вода танцює для вас химерний танок, від якого не можна відірвати очей. А в іншій кімнаті ви несподівано потрапляєте у дитинство і дивитесь у очі щастю. Цей обмін поглядами надихає. Все тут надихає. 


 

 

  
Так, Олафур Еліассон – чарівник, добрий і таємничий.

Величезне дякую (впевнена, що кажу це від імені усіх присутніх) Денису Казвану за можливість побачити диво і на якийсь момент стати з ним одним цілим. Адже, чомусь здається, що відвідувачі є невід’ємною частиною інсталяцій.


Марина Говорухіна, PR Start


Більше фото тут http://www.facebook.com/pages/Be-First-Marketing-School/


Добавить комментарий
Для того, чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться.

Теги:
Отзывы
Эм... Все что хотел сказать, сказали друзья... Ну что ж буду выкручиваться! :) Расскажу не много о себе. Образование техническое, а именно "Пр...
Все отзывы