Блог
24 мая 2011 г.
Про PolitPR і не тільки
Хто може краще розказати про політику, аніж політик?

Леся Оробець – відомий політичний діяч для тих, хто відносить себе до ряду сучасних та активних громадян, адже онлайн активності Лесі важко не помітити: постійна участь у різноманітних заходах, спілкування зі своєю аудиторією у Тві і т.д.

На лекції про політичний PR Оробець показала себе не лише досить сильним політиком і, звісно, прекрасним лектором (заздрю досвіду публічних виступів), а й сильною жінкою. І це те, що стало помітним для мене відразу.



Леся Оробець
 

Оскільки аудиторія на 99% відсотків складалася з жінок (дякую нашому 1% - Антону – що розбавив компанію), то зв'язок виник відразу. Думаю, кожній з нас захотілося стати настільки сильною та впевненою, переконаною у свої правоті, чіткою, послідовною та логічною. І що важливо – не позбавленою жіночності.

Леся говорила про те, як важливо для спікера зрозуміти та відчути свою аудиторію. Проаналізувавши її лекцію я зрозуміла, що вона сама продемонструвала прекрасний приклад!

А що стосується політики, то…

Надзвичайно міцна та єдина позиція у своїй діяльності – ось що справді важливо для політичного діяча. І такий висновок я зробила не лише зі слів Оробець, а саме з її поведінки.



Дуже переконливий "спікер" PR Start Марина Говорухіна



Надзвичайна стриманість "спікера" Людмили Ігнатенко

 
Лише бажанням заробляти гроші на політиці не досягнеш успіху, але знову ж таки: залежить від того, хто з якою метою приходить у ВР.

За три години ми встигли досить багато: поговорили про те, «з чого складається політик» та його імідж, ЯК досягти того, щоб вчинки та імідж вчинків були саме такими, як хотілося б, як протистояти різноманітним натискам (навіть по практикували публічні виступи з дуже і дуже суворою та вимогливою аудиторією) та загалом навчилися працювати у політиці.

Звісно, тих знань не вистачить, щоб просувати кандидата у президенти на наступних виборах, але для міського голови – цілком достатньо. Адже політика – це не наука, а мистецтво!


Ангеліна Оверчук

 
Добавить комментарий
Для того, чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться.

Комментарии: 6
Теги:
Кудь Светлана Александровна
24 мая 2011 г.
Лекція була неймовірно цікавою. Спікери добре впоралися з завданням публічного виступу та переконання )))
Виктор Богданов
24 мая 2011 г.
кусаю локти - хрясь-хрясь!
Людмила Игнатенко
24 мая 2011 г.
Точно, точно, спікера в рожевій кофтинці я не бачу)))
Марина Говорухіна
24 мая 2011 г.
яка прикрість))))
Колисниченко Ася
24 мая 2011 г.
Ангеліна окрім того, що активно доводила свою точку зору, ще й активно рухалась, що мені та об'єктиву її не вдалось спіймати))
Марина Говорухіна
24 мая 2011 г.
Ангеліна, а де твоє фото в рожевому? :))))
Отзывы
Хочется, очень, многое написать, о школе. Рассказать, о каждой приятной мелочи, которая случалась, во время моего обучения. Рассказать, о своих...
Все отзывы